Despre

In spatele Mushurush Dolls ma aflu eu, Ioana, profesor de meserie si mama a doi copii minunati. Inca de mica am fost familiarizata cu masina de cusut si materialele deoarece bunica era croitoreasa. Petreceam mult timp printre cosurile ei cu materiale in micutul atelier improvizat intr-un colt din camera de zi. Asta m-a ajutat atunci cand baiatul cel mare a inceput sa imi ceara jucarii de plus pe care le vedea prin filmulete, dar nu le puteam cumpara.

Ideea de a face papusi a aparut dupa ce s-a nascut fetita noastra. Vroiam sa aiba o jucarie speciala, unica, facuta de mami. Si asa a inceput in iarna lui 2016 aventura numita Mushurush dolls!

Tiparele pentru papusi si jucarii le-am facut singura. Am strans informatii, studiat poze, am desenat si modificat pana cand a iesit un tipar de baza care sa ma multumeasca. Intre timp gama de jucarii s-a extins, cuprinzand iepurasi, pisici, vulpite, bufnite, ursi, lei, reni, spiridusi. In fiecare jucarie pun o parte din sufletul meu si puteti fii siguri ca sunt lucrate cu multa iubire.